Kralja Tomislava 3,  43 280 GAREŠNICA, HRVATSKA

 

    tel: 043 531 671,    fax: 043 531 645,    mob: 098 706 910

 

                    E-mail: metalgraf@bj.t-com.hr

VREĆICE

NASLOVNICA

O NAMA

KAKO DO NAS?

PROIZVODI

REFERENTNA LISTA

Triplex vrećice PET/AL/PE za kavu , razne arome u koje ugrađujemo aroma ventil, da sačuva aromu proizvoda Duplex vrećice PET/PE za tjestenine,kave,šećer,sol,kikiriki i razni drugi prehrambeni i ne prehrambeni proizvodi. - Duplex vrećice PP/PP sa 4 vara u njih se stavlja više manjih proizvoda kao što su 
Franck cafe 3u1 i 2u1 
Triplex vrećice PET/AL/PE za kavu , razne arome u koje ugrađujemo aroma ventil, da sačuva aromu proizvoda i svježinuStand up.( dodatak ) vrećice za kavu,cappucino,masline i sl. proizvode. Te vrećice mogu biti i sa patent zatvaračem tj. zipom. Zip služi za očuvanje proizvoda nakon višekratnog otvaranja i zatvaranja vrećice.Polipropilenske vrećice sa bijelom trakom eurolohom, obostrano
                               ljepljivom trakom za višekratno otvaranje . Namijenjene za             
                               pakiranje uložaka za cipele,čarape,donjeg rublja,košulje i sl
DO/PAK vrećice za sokove sa kapilarom i rupicom za slamku- Duplex vrećice - PA/PE vakumske vrećice za pakiranje proizvoda koji moraju ostati prirodnog izgleda i sačuvana kvaliteta proizvoda. Kao što je meso,riba,suhomesnati proizvodi,kiseli kupus,kikiriki i slični prehrambeni proizvodi.

 

- Polietilenske vrećice ( HDPE,LDPE ) s tiskom ili bez tiska.

 

- Polietilenske vrećice sa ( patent ) zip zatvaračem.

 

- Polipropilenske vrećice za  razne namjene npr. za pakiranje prehrambenih i ostalih proizvoda.

 

 

- Polipropilenske vrećice sa bijelom trakom eurolohom, obostrano ljepljivom trakom za višekratno otvaranje . Namijenjene za pakiranje uložaka za cipele,čarape,donjeg rublja,košulje i sl.

 

 

- Duplex vrećice  - PA/PE vakumske vrećice za pakiranje proizvoda koji moraju ostati prirodnog izgleda i sačuvana kvaliteta proizvoda. Kao što je meso,riba,suhomesnati proizvodi,kiseli kupus,kikiriki i slični prehrambeni proizvodi..

 

 

- Duplex vrećice PP/PP sa 4 vara u njih se stavlja više manjih proizvoda kao što su

Franck cafe 3u1 i 2u1.

 

 

- Duplex vrećice PET/PE  za tjestenine,kave,šećer,sol,kikiriki i razni drugi prehrambeni i ne prehrambeni proizvodi.

Triplex vrećice PET/AL/PE za pakiranje kave,cappucina,razne začine i druge slične prehrambene i ostale proizvode gdje se treba sačuvati kvaliteta , jer alu folija služi kao svjetlosna barijera

 

 

- Triplex vrećice PET/AL/PE za pakiranje kave,cappucina,razne začine  i druge slične prehrambene i ostale proizvode gdje se treba sačuvati  kvaliteta , jer alu folija služi kao svjetlosna barijera.

 

 

- Triplex vrećice PET/AL/PE za kavu, razne arome u koje ugrađujemo aroma ventil, da sačuva aromu proizvoda.

 

- Stand up ( doypak ) vrećice za kavu,cappucino,masline i sl. proizvode. Te vrećice mogu biti i sa patent zatvaračem tj. zipom. Zip služi za očuvanje proizvoda nakon višekratnog otvaranja i zatvaranja vrećice.

         DOYPAK vrećice za sokove sa kapilarom i rupicom za slamku.  -